Tuesday, April 12, 2011

CONGRATULATION TO ACHIEVERS


To my dearest business partner : Kak Beha, Iza and Nur!! 
Congratzzz on your achievement!!!

Ok mereka baru-baru ni menerima award di B32! ok jom kita tengok ape mereka dapat..

Starting with...

RM 2,000,000.00 Sales Achiever!!! 

Congratz !!!! to Kak Beha!!.. Dengan mencapai pangkat TERTINGGI di dalam business ni.. iaitu CROWN DIAMOND MANAGER with total sales of RM 2 JUTA.. ANDA SEORANG YANG HEBAT!!! Perhh!!!. WOW.. VACUMM SEMUA!!! sah-sah income 5 figure above. 
CDM Kak Beha merupakan juga seorang pendidik di sebuah negeri di Pantai Timur. Beliau seorang yang sangat commited, sabar, kuat semangat dan suka merujuk..walaupun tinggal jauh namun sentiasa disiplinkan diri dengan majlis ilmu di KL dan merujuk CDM-CDM upline dan CDM Azielawa...  baginya ILMU + BERTINDAK + RUJUK akan menghasilkan KEJAYAAN. 


hehehee.. :P   CDM Kak Beha jugak dah QUALIFIED 2 TIKET ke HONG KONG (boleh bawa hubby bulan madu lagi) berserta 10 orang lagi rakan kongsi nya!!


RM 720,000.00 Sales Achiever!!!


Congratz to Iza!!.. Dengan mencapai pangkat ke 2 tertinggi di dalam business ni.. iaitu Double Diamond Manager with total sales of RM720,000.00.. Perhh!!!. dapat merasa income 5 figure. 
DDM Iza ni directly under CDM Kak Beha, merupakan juga seorang pendidik di sebuah negeri di Pantai Timur. Apa yang Azielawa suka, beliau seorang yang commited dan suka merujuk.. itulah tanda-tanda orang nak jadi..walaupun tinggal jauh tapi selalu berhubung dan merujuk CDM Kak Beha, CDM Ayu, CDM Idawati dan CDM Azielawa... emm baginya faktor jarak bukan penghalang untuk berjaya. 


woww.. :P   DDM Iza jugak dah QUALIFIED 2 TIKET ke HONG KONG ( boleh bawa hubby bulan madu) berserta 4 orang lagi rakan kongsi nya!!

RM100,000 SALES A MONTH ACHIEVER!!!!

CONGRATZ TO SSM NOR.. coz.. berjaya mencapai sales bulanan RM100,000! Piewet!!! !!! GO!!Go! goo kaut semua!!!
SSM Nur pula pula anak didik DDM Iza dan CDM Kak Beha, both of them semua dalam satu group juga.. Nur ni kerja kat sebuah jabatan kerajaan, she only do this business dalam 2 bulan. Azilawa suka cara Nur yang selamba dan kerja yang tip top..:) Nur pun dah qualified ke Hong Kong.. Tahniah... yeeh you can fly!!!


For those nak jadi macam mereka, Senang sahaja BULATKAN HATI ANDA DENGAN PEMIMPIN dan FOLLOW THE LEADER!!!
YANG PENTING IKHLAS... 
JANGAN RAMPAS-MERAMPAS HAK ORANG
ALLAH MELIHAT APA YG KITA BUAT!!!
  
CONFIRM JADI!

WANNA KNOW MORE?

CALL ME (AZIELAWA) 019-2025761
I will guide you all the way, just follow my leads. :)

No comments:

Post a Comment