Tuesday, February 22, 2011

PREMIUM BEAUTIFUL vs PUSAT PELANSINGAN



nak Kurus.. nak Cantik..... yer laa.. bila dah beranak pinak.. masalah perut buncit, badan mengelebeh... so macamana nak kurus???... gie Pusat Pelansingan ker pakai PB..  nie Komen kekawan yang dah gie Pusat Pelansingan dan yang dah pakai PB:


Pusat Pelangsingan Badan :

1. Hanya fokus pada slimming jer. Tak dapat bantu mengurangkan sakit tulang belakang, period pain, pudarkan / hilangkan stretchmarks, tak dapat hilangkan keputihan, tak dapat untuk memperbaiki kesuburan etc..

2. Kena pergi berkali-kali, tapi hasil belum tentu memuaskan hati. kalo bayar utk pakej rm10,000 dptlah 12x treatmen mcm tu, selama lbh kurang 4bln treatmen / seminggu skali...fyi, diorg akan tgk dulu korg ada mslh menjurus kpd bhgnn mana, pastu diorg wat keputusan suro ambik pakej apa..plg kurang kena byr rm5,000+ pastu taktik diorg, pas kita wat bbrp kali treatmen, disuruhnye kita tmbh sesi lagi..makanya, bertmbh2 lah duit kuor..perut xde perubahan ok...

3. Treatment hanya dibuat bila ada appointment jer means semggu skali, kecuali time period xboleh buat...

4. Dah tu.. byk betol pantang larangnye.. diorg bagi jadual pemknn, lunch kena mkn bihun sup jer, buah2 tp mangga xbleh..buah pon ada yg xleh mkn?? sedey btol! nasik lak sesenduk, jgn tmbh! sebaiknye xpyh mkn nasik lagi bgs... kalo nk mkn ayam, make sure yg grill punye..aku mmg xleh la xmkn nasik, ade ke suro mkn bihun sup jer!

5. Guna mesin yg getar-getar, urut-urut..katenye leh bako lemak plg cpt 5mnt..tak tau lah bape banyak lemak & metabolisme terbakar kan.. ku blk rmh uko tgk xde perubahan ponggg, ni yg mcm xpuas ati..maybe takat bajet rm5000 mmg xbekesan, nk bekesan guna pakej yg rm20k kot kannn?

6. Atleast lebur duit rm5k tuh, nk gak la tgk ada perbezaan kan..nih xde, ku complain kate xde perubahan pon. pastu mulalah diorg ayat suro tmbh sesi la, bli krim la..krim harga rm200+ , xde pon aku nk bli..bazir duit jer..

7. Kalo kurus pon dlm tempoh selama kita p program pelangsingan tu jelah..pastu pepandai maintain kan sendiri..mkn lbh sket, badan cam donut blk!

8. Aku dh malas nk teruskan sesi, cukup2lah 4bln treatmen tuh..xyahlah korg nk paksa aku + sesi k, paksa suro + lagi 800 lak! yg ku byr 10k tu apa kebendanya?? ada ke perubahan?! badan makin naik!!!

Premium Beautiful :

1. Bukan hanya untuk slimming, tapi 70% untuk kesihatan..! 30% untuk kecantikan (slimming, muka berseri-seri).. bila dah sihat luar dlm, secara automatik memang lah akan nampak cantik!

2. PB nie, all in one..! Beli hanya SEKALI, pakai SEUMUR HIDUP. hanya rm2k..mmg worth it lah! hasilnya boleh nmpk.. Atleast nmpk gak la perubahan, badan jd lebih curvy banding sblm pakai.. aku dh turun 2kg sejak pakai PB ni...

3. Pakai PB setiap ari sebab untuk hasil yang memuaskan, pakai at least 8 hours a day.

4. Xkisah nk mkn apa pon.. xpyh buat jadual pemknn ok..heehe.. bila mkn lebih, secara automatik uolls akan rasa kenyang. Sambil menikmati makanan, sambil dapat kurus & sihat..! Tuhan bagi nikmat merasa kan, rasa lah.. nape nak sekat, tapi bila pakai PB, insyaAllah semua terkawal..

5. Metabolisme & lemak akan terbakar perlahan2 lebih selama 8 jam dengan pemakaian PB. Kalau exercise sambil pakai PB, lagi lah banyak..!

6. PB dpt menjaga posture badan, dpt pudarkan stretchmarks, hilangkan keputihan sume tu...ku punya stretchmarks dh pudar, nk sama dgn kaler kulit..huhu best!

PASTI KALAU GEMUK BOLEH JADI CAMNI...



...so, sesape yg berminat nk try pakai PB, just sms / col azielawa

...... get mystery gift bila beli ngan AZIELAWA

"Promosi!!!!
Harga Biasa RM2400 - 1 set
Get now only RM2,000 - 1 set - until Mac 2011!!.

call/sms -019-2025761

No comments:

Post a Comment