Thursday, February 3, 2011

Bio-Ever™ Nano Cream. - RAHSIA KEREMAJAAN SEPANJANG MASA



SALAM SEJAHTERA..

Sememangnya kecantikan wanita terletak kepada wajah dan bentuk badan yang menarik.. pasti kecantikan akan menyebabkan si kumbang terpikat dek si bunga.. yang pasti si bunga mesti senantiasa segar dan harum... 
yer!!!.. untuk segar mugar..disini azielawa ingin kongsikan keberkesanan dan petua khasiat pegaga .. yang mana telah lama diamalkan sejak turun-temurun... Azielawa sebelum nie hanya tau makan ulam pegaga ajer... tapi lepas membaca petua orang tua-tua.. rupanya pegaga banyak kelebihannya..
gambar daun pegagaDaun pegaga ni memang banyak khasiatnya
Gambar: Flickr.com

 Secara umumnya petua orang dahulu menggunakan  daun pegaga untuk menghilangkan bintik-bintik hitam di muka (Awet muda) mengubati darah tinggi, kencing manis mengecutkan peranakan bagi ibu-ibu yang dalam pantang dan menambah selera makan... 

  bagaimanapon nak dapatkan pegaga bukannya senang kena pergi pasar... tapi dengan teknologi terkini, rahsia keremajaan sepanjang masa melalui formulasi pegaga digunakan untuk mencantikkan wajah.. macam botox... tapi yang ni halal.. tak yah kena injek vitamin lg..

memperkenalkan BIO-EVER Nano Cream :

Keistimewaan Bio~Ever™


Bio-Ever™ menggunakan sistem bio-teknologi untuk menghantar kebaikan rumusan aktif bersaiz nano secara terus ke dalam peredaran darah melalui penggunaan luaran pada kulit.
Teknologi Liposom Nano
Rumusan aktif Bio~Ever™ dirumuskan ke dalam liposom (sfera lipid yang kecil dan kosong) dan dihantar ke bahagian badan yang mana ia diperlukan.
Saiz liposom yang kecil boleh menghantar dan membebaskan rumusan aktif yang diperlukan dengan tepat ke dalam badan.


KESAN YG SUNGGUH MENAKJUBKAN...!!!!... Rahsia keremajaan sepanjang masa 
(ihsan:  http://www.corsetbeautiful.com/2010/05/bioever.html)

sebelum..(bj merah -sy)

selepas 1 minggu penggunaan....

 (saya bj hitam bsama kwn baik dr tadika lagik..sewaktu majlis pertunangan salah seorg adik sy)...

yg paling best..make up sy xcair lepas amalkan BIO EVER..

wpun panas...(biasalah rumah felda ..xde air cond..org ramai pula..kipas pun limit) 



apalagi..baju basah lencun dek peluh..tp make up maintain beb...wpun meleleh peluh satu muka...menitik2 peluh macam ambik wuduk....tp..ahaks...mentennnn cun gitu..(muntah darah..hukhukhuk)...bini sape lah ni...wakaka...)


sebelum pakai BIO EVER..make up gerenti cair punye..wpun pakai KRAYOLAN KE...MAC ker....tp...kini...,....tengoklah...

sy hanya ingin bkongsi dengan kawan2 yg ingin mahu tampil dgn sesuatu kelainan ..


malam tu pula..abg sulung (pengkritik no. 1 sy)-bukan sahaja mkritik..kuat komen..kuat bg nasihat suh menten cun sentiasa..jg badan..jg penampilan...saya tak sangka dia boleh puji sikit la mlm tu.."..waaa....cantik muko ko kak....halus kulit ko along tengok..ko pakai aperr....."...perghhh....nak jer lari keliling rumah dek suko kono puji ,,bukan senang nak dpt pujian dr dia....hehehe...n dia tengah korek rahsia..ape produk yg saya pakai..sebab dia pun akan belikan untuk bini dia yg memang dah cantik n comel tue....


bile dia bc blog ni..mesti dia senyummm...HAAA...!!! RAHSIA SUDAH TERBONGKAR...!!!..BIO EVER RUPENYE....

(bersama bonda n barisan adik2 ipar n kakak ipar )

BIO EVER juga membantu buat muka kite jd tirus...terasa perubahan yg sgt ketara di bawah dagu dan pipi...lebih cerah..smooth dan sape xnak jd
wanita / bini yg cun kan...kan..kan???? tipu lahh kalo tak nak..heheh..sy sentiasa berusaha...anda ...????

JGN RISAU....BIO EVER SESUAI 
BG SEMUA PERINGKAT UMUR...


bj merah tu (bonda sy umur 51 tahun)..

surirumah jerr..sgt2 pentingkan

kecantikan dan kesihatan...amacam...

cun kan ...ahaks...

tak terkojar den...hehehe...

bonda sy pun dah order BIO EVER..

dh siap 'bank in' pun semalam....

bukan saja BIO EVER, nak pakai
foundation  n loose powder MAC lagik...
nape nak cantik2 mak ..sy ty..
bonda sy jawab : abah kau idup togap lagik..
konolah cantik ..(loghat n9)
dia pun pakai premium beautiful..see the figure lah beb..
heheheh...

dia xleh tgk sy balik (ade perubahan)..mesti dia ty...
sy kate..sy pakai BIO EVER br seminggu...
dia pun nak jugakkkk...heheheh
korang ???...hehehe



 mempunyai SIJIL HALAL..


 MAGIC CREAM YG KINI MENDAPAT SAMBUTAN YANG AMAT HANGAT ... DARI  WANITA MALAYSIA..!!!!!!!



Cara penggunaan BIO EVER..




Leher Untuk leher yang lebih licin dan tegap, sapu krim menghala ke atas.
Dada Untuk kontur dada yang lebih tegap dan menarik, sapu krim menghala ke atas dan ke dalam.
Bahagian dalam lengan Untuk lengan yang tegap dan kurus, sapu krim dalam gerakan berpusing yang menghala ke atas.
Bahagian dalam paha Untuk paha yang tegap dan kurus, sapu krim dalam gerakan berpusing yang menghala ke atas.
Abdomen Sapu krim dalam arah mengikut pusingan jam di sekeliling abdomen untuk mengawalatur metabolisme dan melegakan masalah menstrual.
Bawah pinggang Sapu krim dalam arah menghala ke bawah untuk membantu melegakan sakit belakang dan meningkatkan stamina.     





HARGA :
RM 250.00 (harga pasaran)

Harga Promosi : RM 200 

(TAHAN HINGGA 4-5 BULAN PENGGUNAAN)

Untuk pembelian sila gunakan Borang Pesanan

SMS SEGERA KE :  

019 2025761

No comments:

Post a Comment