Thursday, November 4, 2010


Premium Beautiful- membantu anda untuk mendapatkan anak.Bagaimana Premium Beautiful ini membantu anda dalam proses mendapatkan anak?? ..

1)Ia tanpa sedar semasa memakai premium beautiful ia menstabilkan kedudukan rahim, rahim jadi naik ke posisi yang sebenarnya, jadi seterusnya rahim akan bersedia untuk proses hamil.

2)Fir didalam setiap urat benang Premium Beautiful membantu melancarkan darah keseluruh badan secara tidak langsung membantu menyuburkan.

3)Kegemukan juga akan menyebabkan ketidakhamilan, jadi Premium Beautiful sangat membantu untuk menurunkan berat badan.

4) Pemakaian Premium Beautiful yang mengandungi FIR terbukti berkesan dalam membantu menstabil kan hormon estrogen dan progestron anda secara semulajadi.

Pelangan premium beautiful saya memang ramai yang terbukti telah mengandung, setelah mengamalkan Premium Beautiful & digalakkan disusuli dengan pemakanan Pil Maharani  (bagi wanita) dan lelaki digalakkan mengambil Pil Euryjack. Tidak salah saya nyatakan siapa, hanya sekadar berkongsi maklumat. 

Contohnya:

1) Kak Sara dari Ampang jaya -sudah berkahwin hampir 11tahun,  2 bulan mengamalkan, telah mendapati dirinya hamil. Kini anaknya sudah berusia 4 tahun.
2) Kak Siti dari Gombak, 8 tahun hidup suami-isteri sunyi tanpa tangisan anak, mengamalkan set Premium Beautiful & maharani, tidak sampai 3 bulan, disahkan hamil anak kembar.
3) Zilla dari Kota bahru , hati sudah gelisah tidak jua mengandung walaupun sudah berkahwin hampir 2 setahun. Selepas mengamalkan set ini , Ini message beliau kepada saya " Azie, alhamdullillah skrg sy dah pregnent dlm 3 buln dah. Slps 1bulan pakai PB gak aa pregnent, sbb sy pakai ms hbis period, next month tu,dh lekat..yey!!-i masa pakai PB kan dah 10bulan kahwin..:)) "

Semoga perkongsian saya dapat membantu anda dan ramai lagi wanita diluar yang mengidamkan anak dan kebahagiaan..

Sesiapa yang 'berhajat'.
 sila sms/tel: +60192025761 atau email : azielawa@gmail.com untuk mendapatkan konsultansi PERCUMA dari saya. Kami mempunyai track record dan testimoni (genuine) yang boleh dikongsi bersama.

"Zuriat adalah Hadiah tidak ternilai.."      " ...pewaris kita dimasa hadapan.."

No comments:

Post a Comment