Sunday, December 12, 2010

CARA UKUR PREMIUM BEAUTIFUL




Kalau nak beli corset Premium Beautiful ni.. yang paling penting kena ukur badan dulu. Ukuran mestilah di buat dalam CM (centimeter) sahaja.
Panduan untuk mengukur badan bagi pembelian Premium Beautiful ada ditunjukkan dalam gambar di bawah. Anda boleh ukur sendiri badan dan SMS hasil ukuran kepada I *019-2025761 any time jika ingin order PB from me*. Pastu bolehlah I tengok saiz yang sesuai untuk ukuran badan anda.

Ada 4 bahagian badan yang perlu diukur untuk menentukan saiz Premium Beautiful anda.

Ingat ! Ukuran mesti menggunakan unit CM – centimeter.

Dalam gambar di atas ada ditunjukkan tempat untuk di ukur dalam Bahasa Inggeris. Kalau dalam Bahasa Melayu pulak seperti di bawah ye. 
a) Puncak Dada – atas bahagian puting payudara
b) Bawah Dada – bahagian bawah payudara
c) Pinggang
d) Punggung ** ukuran jangan terlalu ketat dan jangan terlalu longgar
SMS/Email me your measurement in CM.
Bust / Puncak Dada = ____ CM
Underbust / Bawah Dada = _____ CM
Waist / Pinggang = ______ CM
Hips / Punggung = ______ CM

Friday, December 10, 2010

Free trip to Hong Kong - Live it, Love it!


Anda nak melancong free ke hong kong..

hubungi azielawa:

+60192025761
azielawa@gmail.com

PROMOSI TRIP MELANCONG KE HONG KONG DISNEYLAND

SALAM...
rakan kongsi dan sahabat-sahabat baru sekalian..

Bersedia !!!!..

Pakej Melancong ke HONG KONG secara PERCUMA kini bermula...


(Bulan Dec 2010, Jan 2011, Feb 2011 , March 11)



CITY OF LIGHT

HONGKONG DISNEYLAND



HONGKONG SHOPPING



Bayangkan jika kita disana???... Syoknya... apa tunggu lagi...

JOM DAPATKAN  FREE!!!

untuk keterangan lanjut call saya :

019-2770467
azielawa@gmail.com

Friday, November 19, 2010

BIOzone Food Purifier

 

ADAKAH KITA SEDAR MAKANAN YANG KITA MAKAN TIDAK SELAMAT?

tentu anda akan terkejut dengan apa yang anda sekeluarga nikmati hari ini, makanan seperti AYAM, DAGING, IKAN, MAKANAN LAUT, BUAHAN, SAYURAN & PELBAGAI LAGI yang kita sangkakan berkhasiat rupanya MENBUNUH di dalam senyap!!

Apa tidaknya.. ayam kita makan disuntik..ikan kita makan direndam air mayat supaya nampak segar,... sayur pula  nampak segar kerana dek racun serangga.. sebenarnya kita banyak makan toksik.. 


ANDA BOLEH MELAKUKAN SESUATU  UNTUK MELINDUNGI KELUARGA ANDA SENDIRI

MEMPERKENALKAN BIOzone Food Purifier
 MUDAH • SELAMAT • BERSIH
 
BIOzone Food Purifier menggunakan proses pengkhususannya iaitu menyatupadukan bahan perintang ozon bagi mengubah oksigen (O2) menjadi ozon (O3). Ozon akan kembali menjadi oksigen setelah menjalankan fungsi untuk menyingkirkan bahan-bahan pencemar. Biozone Food Purifier adalah efektif untuk:
  • Menyingkirkan toksin larut air, toksik larut lemak dan bakteria dalam makanan
  • Memulihara kesegaran makanan
  • Menyingkirkan bau
Ciri-ciri produk
• 100% tiub silikon bergred medikal  • Batu seramik bergred tinggi • Mudah alih • Selamat • Penyelenggaraan minima

 
Kelebihan Proses BIOzone
• Selamat • Penjanaan ozon yang konsisten • Efektif • Memulihara nutrien makanan

Cara penggunaan: Letakkan makanan yang perlu dipurifikasi ke dalam semangkuk air. Pastikan paras air menutupi makanan. Masukkan tiub silikon bergred medikal ke dalam air dan tekan butang pengawal masa untuk menentukan masa purifikasi.


ianya telah terbukti melalui beberapa jenis ujikaji terhadap makanan spt sayur2an dan juga bahan mentah spt ikan, ayam dsb

1.  demo terhadap sayur n buah... keluar toksin2 ( bahan2 kimia dari baja )


2. demo terhadap ayam... buih2 tu merupakan toksin dan racun yang kita duk makan selama ini.... 


cepat2 call kami utk demo percuma jika anda fikir kebersihan dan kesihatan itu adalah keutamaan anda..

ingat,,, duit utk mengubati penyakit adalah lebih mahal dari wang yang kita keluarkan utk mencegah...



BARU DI PASARAN MULAI NOVEMBER 2010.
PELUANG MENAMBAH PENDAPATAN DAN MENGGUNAKAN PRODUK HEBAT INI...
JANGAN LEPASKAN PELUANG..
UNTUK KETERANGAN LANJUT DAN DEMONSTRASI PRODUK

SILA HUBUNGI:
Azielawa - +60192770467


UTEN - +60149603180


WAHIDA-  013-3903448


ROSDY - 012-9560675


azielawa@gmail.com

Thursday, November 18, 2010

BIOzone Car Sterilizer

APAKAH KITA SEDAR AKAN PENCEMARAN UDARA DALAM KERETA?

Kita menghabiskan lebih masa dalam kenderaan jika dibandingkan dengan masa dulu. Namun, adakah persekitaran dalam kereta kita selamat? Mengikut Laporan In-Car Pollution daripada International Center for Technology Assessment (CTA), tahap pencemaran udara dalam kereta mungkin jauh lebih serius daripada udara di luar. Bahan-bahan pencemar berbahaya dalam kereta termasuk bahan organik meruap (volatile organic compounds, VOC) yang terdiri daripada benzena, toluena, xylena, formaldhid dan sebagainya. VOC memedihkan mata, hidung, kerongkong, peparu dan mengancam kesihatan. VOC juga hadir dalam kereta baru kerana penggunaan gam, cat, vinil dan plastik dalam kereta (sumber: Hidden Poisons in New Cars, Utusan Konsumer Nov-Dis 2005).

APA YANG BOLEH ANDA LAKUKAN? Penyelasaian Masalah Anda..
Kebanyakan daripada kita menggunakan penyegar udara untuk memperbaiki kualiti udara dalam kenderaan tanpa mengetahui kesan-kesan sampingan. Teknologi penyegaran udara pasif biasanya memerangkap debu dan partikel-partikel. Sementara itu, unit penyegaran udara aktif iaitu BIOzone Car Sterilizer menyingkirkan agen pencemar biologikal dan kimia yang hadir dalam kenderaan. Unit ini menggunakan teknologi 'cold plasma' yang menggabungkan penghasilan plasma ion dan ozon. Ia menukar oksigen (O2) kepada ozon (O3) yang kembali menjadi oksigen segarsetelah menyingkirkan bahan-bahan pencemar.
 
Atasinya dengan penggunaan BIOzone Car Sterilizer :

Teknologi hebat terkini dari Jepun..!
  
ianya Alat Ganti Pewangi Kereta Yang Lebih Bagussss ++ Kesihatan!!!

BAGAIMANA BIOzone Car Sterilizer MENGHASILKAN  UDARA BERKUALITI DI DALAM KERETA?
 BIOzone Car Sterilizer:

1. Menyingkirkan bahan organik meruap (' volatile organic compounds', VOC) yang berbahaya, bau tembakau(rokok), bau haiwan peliharaan dan bau automobil

2. Membasmi bahan-bahan pencemar biologikal (bakteria), bahan kimia

3. Menyegarkan udara dalam kereta  (menambah oksigen)

Kelebihan teknologi BIOzone Car Sterilizer:
• Selamat • Ringan • Mudah digunakan • Mesra alam • Tanpa penyelenggaraan

Cara penggunaan:
Masukkan BIOzone Car Sterilizer ke dalam soket pemetik api rokok. Unit akan dihidupkan (dengan bulb yang menyala). Pasangkan kipas pengudaraan untuk penyegaran udara yang berkesan.
DAPATKAN SEGERA DENGAN
 HARGA PROMOSI: RM 175 SEUNIT

Ingin tahu bagaimana untuk mendapat secara PERCUMA!!!
sila hubungi wakil kami untuk demonstrasi produk :

MIMI - 019-3750979
(PUTRAJAYA)
         
AZIE/SAUFI - 019-2025761 / 019-2770467
(KUALA LUMPUR)

IDA - 012-2233176
(IPOH,TAPAH,TELUK INTAN)

WANA - 012-2781568
(SHAH ALAM)

KIMI  -  017-5415927
(RAWANG, BUKIT BERUNTUNG)

ZAID - 013-6940500
(KAJANG, BANGI)

WAHIDA-  013-3903448
(KEMAMAN, KUALA TERENGGANU)

ANIZA - 012-9869154
(KUANTAN, PEKAN)

ROSDY - 012-9560675
(KOTA BHARU, PASIR MAS,TUMPAT, TANAH MERAH)

Wednesday, November 17, 2010

SALAM AIDILADHA


Di hari yang berbahagia ini...

Kak Azie  dan Abg Saufi nak mengambil peluang untuk  mengucapkan 


SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA  maaf zahir dan batin.. kepada  teman-teman dan semua rakan kongsi serta seluruh umat Islam..

 Semoga hari raya ini akan memberi pengertian yang mendalam.. erti PENGORBANAN ..  


Thursday, November 4, 2010


Premium Beautiful- membantu anda untuk mendapatkan anak.



Bagaimana Premium Beautiful ini membantu anda dalam proses mendapatkan anak?? ..

1)Ia tanpa sedar semasa memakai premium beautiful ia menstabilkan kedudukan rahim, rahim jadi naik ke posisi yang sebenarnya, jadi seterusnya rahim akan bersedia untuk proses hamil.

2)Fir didalam setiap urat benang Premium Beautiful membantu melancarkan darah keseluruh badan secara tidak langsung membantu menyuburkan.

3)Kegemukan juga akan menyebabkan ketidakhamilan, jadi Premium Beautiful sangat membantu untuk menurunkan berat badan.

4) Pemakaian Premium Beautiful yang mengandungi FIR terbukti berkesan dalam membantu menstabil kan hormon estrogen dan progestron anda secara semulajadi.

Pelangan premium beautiful saya memang ramai yang terbukti telah mengandung, setelah mengamalkan Premium Beautiful & digalakkan disusuli dengan pemakanan Pil Maharani  (bagi wanita) dan lelaki digalakkan mengambil Pil Euryjack. Tidak salah saya nyatakan siapa, hanya sekadar berkongsi maklumat. 

Contohnya:

1) Kak Sara dari Ampang jaya -sudah berkahwin hampir 11tahun,  2 bulan mengamalkan, telah mendapati dirinya hamil. Kini anaknya sudah berusia 4 tahun.
2) Kak Siti dari Gombak, 8 tahun hidup suami-isteri sunyi tanpa tangisan anak, mengamalkan set Premium Beautiful & maharani, tidak sampai 3 bulan, disahkan hamil anak kembar.
3) Zilla dari Kota bahru , hati sudah gelisah tidak jua mengandung walaupun sudah berkahwin hampir 2 setahun. Selepas mengamalkan set ini , Ini message beliau kepada saya " Azie, alhamdullillah skrg sy dah pregnent dlm 3 buln dah. Slps 1bulan pakai PB gak aa pregnent, sbb sy pakai ms hbis period, next month tu,dh lekat..yey!!-i masa pakai PB kan dah 10bulan kahwin..:)) "

Semoga perkongsian saya dapat membantu anda dan ramai lagi wanita diluar yang mengidamkan anak dan kebahagiaan..

Sesiapa yang 'berhajat'.
 sila sms/tel: +60192025761 atau email : azielawa@gmail.com untuk mendapatkan konsultansi PERCUMA dari saya. Kami mempunyai track record dan testimoni (genuine) yang boleh dikongsi bersama.





"Zuriat adalah Hadiah tidak ternilai.."      " ...pewaris kita dimasa hadapan.."

Bagaimana PREMIUM BEAUTIFUL Membantu Wanita Hari Ini..

Salam Sejahtera...

    Wanita hari ini inginkan kebahagian rumahtangga. selalunya, hubungan suami isteri amatlah dititikberatkan oleh wanita.. ianya bermula dengan keakraban bersama.. jadi secara fizikalnya.. 

   Wanita amat mementingkan kecekapan fungsi tubuh badan yang sihat.. agar dapat memberikan kenikmatan ketika bersama.. disini saya ingin kongsikan bagaimana kita boleh memulihkan kesihatan rahim dan tubuh badan kita dengan pemakaian Premium Beautiful . disini diterangkan bagaimana fungsi / kesan  Far Infra Red Rays ke atas rahim dan vigina kita. 

Kesan FIR KEATAS RAHIM DAN VAGINA

  • membantu (push-up) mengangkat dan menegangkan kembali rahim pada bentuk asal
  • membantu merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim
  • membantu merawat keputihan dan masalah haid yang tidak teratur
  • membantu melembapkan jalanan di dalam vagina tanpa merengsakan
  • membantu menghalang jangkitan pada vagina dan pundi (bladder)
  • memberi kesan hormon yang seimbang 'estrogen' dan progestron' kewanitaan.
  • membantu menjadikan dinding dan pintu vagina anda lebih elastik dan ketat semulajadi- menambah dan mengaktifkan cairan semulajadi di dalam faraj, menjadikan anda wanita yang paling istimewa kepada suami.
  • Membantu bagi wanita yang susah dalam proses mendapatkan anak. sebagai rawatan alternative.


Keistimewaan yang hanya anda dan suami dapat rasainya...

SATU EVOLUSI UNTUK MENGERATKAN LAGI HUBUNGAN SUAMI ISTERI..

Sememangnya Pemakaian Premium Beautiful mampu merubah kesihatan dan penampilan kita


Untuk keterangan lanjut e-mailkan ke:


azielawa@gmail.com

PREMIUM BEAUTIFUL LEBIH MURAH DAN MENJIMATKAN


BANDINGKAN!! 

Dengan 'Slimming teknik yang lain'



TempohKesanRisikoKos
PembedahanBeberapa JamMungkin BaikTiada JaminanAmat tinggi
SenamanBeberapa MingguMungkin BaikRisiko kecedaraanRendah
Pil KurusBeberapa HariBerkesanKesan SampinganAmat Tinggi
Premium BeautifulSerta MertaAmat BerkesanTiada RisikoPaling Murah

Jadi apa lagi... pilihlah PREMIUM BEAUTIFUL .. LEBIH MURAH DAN MENJIMATKAN

JOM POI KONSERT FAIZAL TAHIR

Hello my friend... kekadang boring gak asyik koje jer..
jom relise tension.. nak tak pergi tengok
 Konsert Faizal Tahir dan Adibah Noor
tiket konsert biasalah harganya mesti lebih dari RM 100
tapi kalau u all jadi club member saya boleh dapat RM35 sahaja
ada peluang dapat cabutan bertuah lagi
kat mana konsert 2 diadakan macam dalam gambar kat bawah:

untuk mendapatkan tiket dengan harga member (WHILE STOCK LAST) boleh hubungi :

MIMI - 019-3750979
(PUTRAJAYA)
         
AZIE - 019-2025761
(KUALA LUMPUR)

WANA - 012-2781568
(SHAH ALAM)

KIMI  -  017-5415927
(RAWANG)

ZAID - 013-6940500
(KAJANG)

WAHIDA-  013-3903448
(KEMAMAN)

ANIZA - 012-9869154
(KUANTAN)

GADIS MELAYU @ TV9



Wednesday, November 3, 2010

MASALAH KEGEMUKAN??


Anda Stress??  Kenapa??
 ooo.. masalah fat and tummy... no shape??










Semua ini boleh terjadi jika anda tidak mule menjaga lagi2 bile dah pernah bersalin, ramai pulak tu.

Sayang suami, jangan sampai suami cari orang lain... so si isteri kenalah jaga body... CEPAT BERTINDAK....
..jangan redha je kak oi~..
Alamilah perubahan diri anda serta merta dengan
siri pembentukan badan no 1 di Malaysia

PREMIUM BEAUTIFUL



Ambil tindakan sekarang sebelum ia terjadi lebih teruk
pasti jadi ceria cam nie


Untuk percubaan dan pertanyaan~

TEL:  +6019-2025761



Monday, November 1, 2010

TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL

TESTIMONI MIMI

PERUBAHAN YANG PANTAS

Soopieys membawakan testimoni terkini daripada rakankongsi kami yang telah berjaya membuktikan keberkesanan PREMIUM BEAUTIFUL.Testimoni ini adalah dari Mimi. Setelah beliau menggunakan banyak produk pelangsingan beliau telah bertemu dengan PREMIUM BEAUTIFUL..
lihatlah perubahan Mimi dibawakhas oleh:
v
v
v
Mimi semasa menggunakan produk HL tiada perubahan selepas berhabis hampir
 RM 2,500.00
v
v
LIHATLAH PERUBAHAN MIMI
v
v
v
v
v
Mimi nampak cantik dan memiliki tubuh yang langsing serta kemas
TAHNIAH MIMI!!!
Mimi makin langsing walaupun selepas sambutan hari raya beliau nampak semakin langsing dan cantik..


untuk memiliki tubuh yang cantik seperti Mimi sila hubungi:

MIMI -    +60193750979
AZIELAWA -     +60192025761 

Friday, October 29, 2010

KEKALKAN KESIHATAN DENGAN NURICH LACTO-LITE

NURICH LACTO-LITE

minuman serbuk yogurt kultur hidup & inulin yang menggabungkan kebaikan kultur hidup dan inulin untuk menjaminkesihatan penghadaman dan badan anda. ia adalah sinbiotik yang menggabungkan kedua-dua probiotik dan prebiotik justeru meningkatkan lagi keberkesanan probiotik. ia tidak mengandungi sebarang herba atau bahan kimiayang bersifatlaksatif (julap). oleh itu ia tidak menyebabkan kekejangan perut atau cirit-birit.

APAKAH ITU PROBIOTIK DAN PREBIOTIK?

probiotik ialah bakteria baik di dalam usus kita. ia adalah penting bagi menjamin kesihatan usus kita. prebiotik ialah makanan atau nutrisi yang diperlukan probiotik untuk berkembang dan berfungsi dengan baik. probiotik dan prebiotik boleh diperolehi dengan mudah daripada Nurich Lacto-lite.

KEUNIKAN NURICH LACTO-LITE

tahan terhadap asid perut dan garam hempedu
keupayaan hidup dan mengekalkan aktiviti walaupun ketika disimpan
kebolehan melekat pada sel usus dengan baik
diiktiraf oleh FDA sebagai GRAS ('Generally Recognized as Safe"

BAGAIMANA NURICH LACTO-LITE DAPAT MEMBANTU ANDA

menyingkirkan toksin dalam badan
menggalakkan metabolisme untuk mengurangkan beban badan
menggalakkan pertumbuhan bakteria baik
membantu dalam penghadaman
membantu melegakan sembelit
membantu sintesis vitamin




NEXT FREE VACATION - Perth, Australia

Thursday, October 28, 2010

FREE VACATION

syoknya melancong free...
yes.. itulah ungkapan yang dapat ku gambarkan..
keindahan yang ku alami bila diberi peluang untuk meneroka negara lain...
ini sedikit gambaran syoknya melancong free...

ku bermula dengan keseronokan kali pertama melancong free ke bumi kunming china...

 negara ke 2 ialah... istanbul turki... sungguh cantik dan bersih negara islam ini..

seterusnya untu yang ke 3.. aku meneruskan pengembaraan ku ke kota larangan dan tembok china yang terletak di beijing..


Trip 4: bermain salji di korea bersama teman-teman


Trip 5: merasai keindahan taman tema dreamland,movieworld di Gold Coast, Australia

Trip 7: Melihat Eaifil Tower di Paris

Trip 8: Menikmati kincir angin di perkampungan di Amsterdam, Holland



Trip 8: melancong ke taman tema Disneyland Tokyo, Japan


ANDA MINAT MELANCONG.... INGIN MELANCONG SECARA FREE...
ADA CARANYA... YANG PENTING TAHU CARA MACAMANA NAK DAPAT...
JANGAN RISAU... HUBUNGI SAYA.. JIKA INGIN MENGETAHUINYA..

azielawa@gmail.com

SAUFI - 019-2770467
(KUALA LUMPUR)

IDA - 012-2233176
(IPOH,TAPAH,TELUK INTAN)

WANA - 012-2781568
(SHAH ALAM)

KIMI  -  017-5415927
(RAWANG, BUKIT BERUNTUNG)

ZAID - 013-6940500
(KAJANG, BANGI)

WAHIDA-  013-3903448
(KEMAMAN, KUALA TERENGGANU)

ANIZA - 012-9869154
(KUANTAN, PEKAN)

ROSDY - 012-9560675
(KOTA BHARU, PASIR MAS,TUMPAT, TANAH MERAH)